• Tre Ege Skolen, Ryslinge Afdeling.
    Jette Holm den 20-11-2014
    Kære elever og forældre i 4., 5. og 6. klasse
    På torsdag d. 27.11. 2014 aflyses FFL / 8. lektion da alle lærere og pædagoger i kommunen skal på kursus i "Synlige læringsmål"
    SFO2 er åben for de børn der er tilmeldt her, ligesom SFO Kålormen har åbent som den plejer.

på vegne af ledelsen
    Jette
    Hanne Rygaard den 19-11-2014
    Kære forældre til skolestartere august 2015

Nu er det tid til at indskrive dit/jeres barn til det kommende skoleår. Indskrivningen foregår med brug af NEM-ID via Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside: www.faaborgmidtfyn.dk  Indskrivningen er åben nu og frem til 23. januar 2015.

MEN vi vil gerne markere, at det er noget særligt at starte på Tre Ege Skolen.
    Derfor inviteres du/I og dit/jeres kommende skolebarn samt evt. søskende
    til Åbent hus, informationsmøde og spisning på skolen

På afdeling Kværndrup er det tirsdag d. 25.11.2014 kl. 17.00-18.30
    På afdeling Ryslinge er det onsdag d. 26.11.2014 kl. 17.00-18.30

Vi mødes i skolens aula, hvor vi fortæller lidt om skolen og om at skulle starte i 0. klasse. Herefter er der rundvisning på skolen og vi slutter af i skolens SFO.
    Her vil der være spisning, for dem der er tilmeldt.

Husk at tilmelde med barnets navn, antal børn og antal voksne til skolens sekretær på bober@faaborgmidtfyn.dk senest fredag d. 22. november 2014.

Hvis du medbringer NEM-ID vil der være mulighed for hjælp til indskrivning.

Vi glæder os til at se jer alle. Kom og mød dit/jeres børns kommende klasse-kammerater, mød dit/jeres kommende ”medforældre” i klassen og mød skolen.

Bent Bach                        Jette Holm              Hanne Rygaard
      Viseskoleleder                SFO-leder                  Skoleleder

Jette Holm den 17-11-2014
    Hej Alle i 4., 5. og 6. klasse på Tre Ege skolen

Så er der juledisco for dig og dinne venner - se vedlagte invitation og skynd dig over i SFO2 og meld dig til.

Hilsen alle i SFO2 Juniorslottet og Kålsommerfuglen

Hanne Rygaard den 28-10-2014
    Kære alle.

Som jeg fortalte til morgensang i dag, er vi så heldige at aulaen på afd. Ryslinge skal renoveres.Projektet starter mandag d.3/11.Her kommer gulvmanden og fjerner gulv. Det vil støje og støve en del, men vi forventer at det kun tager et par dage.Denne del af arbejdet er det som vi vil mærke mest til, så det er fint at det hurtigt bliver overstået.
    Selve renoveringen forventes at tage 5 - 6 uger. I denne periode vil indgangen i aulaen være lukket, og alle skal derfor benytte indgangen fra Graabjergvej.Vi vil i perioden afholde morgensang i musiklokalet. Når det hele er færdigt vil vi have en aula med god akustik, spændende talvtavler med mere på gulvet. Det vil blive et rum som alle vil få endnu mere glæde af i dagligdagen.

Hanne Rygaard
    Bodil Bertelsen den 15-08-2014
    Vedhæftet hermed link til miniguide og introduktionsfilm, der på hhv. tekst og film giver et overblik over folkeskolereformens forskellige elementer, og casefilm om udvalgte elementer i reformen, oversat til arabisk, bosnisk, engelsk, somali og tyrkisk.