• Tre Ege Skolen, Ryslinge Afdeling.
    Jette Holm den 29-09-2014
    Kære SFO-forældre

Lidt nyt fra SFO Kålormen samt ugens aktiviteter i uge 40:

I dag byder vi velkommen til Tobias, der er i en uges praktik fra social- og sundhedsskolen.

Efterårsferietilmeldingen hænger på døren i garderoben, sidste frist for tilmelding er i morgen tirsdag. Skriv på sedlen  - eller send en sms eller besked på intra hvis du ikke allerede har skrevet om dit barn kommer eller holder fri. Bemærk at vi er i SFO Slottet i efterårsferien.

Glemmetøj er igen hængt op i trappegangen - husk at kigge om der er noget der tilhører jer.

Det ser ud til at det gode vejr fortsætter, så mange af ugens aktiviteter vil foregå udendørs:

mandag kaffedag og Kompas
    tirsdag madværksted kartoffeldyr
    onsdag kastanjedyr og kartoffeldyr
    torsdag boldspil
    fredag bål

os i Kålormen

Bodil Bertelsen den 18-09-2014
    Sammen om nødvendige forandringer - Kommunalbestyrelsen inviterer til dialogmøde den 1. oktober

Faaborg-Midtfyn Kommunes behov for udvikling er uomtvisteligt. Vi har mistet 1000 borgere på 5 år. Det kan vi ikke holde til, hvis vi fortsat vil kunne tilbyde god service og gode muligheder for vores borgere og virksomheder. Samtidig har vi en helt unik chance for at skabe udvikling. Vi kan blandt andet udnytte de muligheder og potentialer, som historisk store anlægsprojekter i Odense over de næste 10 år vil skabe.

Kommunalbestyrelsen har lavet et udspil til en strategi for, hvordan vi sikrer en positiv udvikling for kommunens fremtid. Dette udspil vil vi gerne videreudvikle sammen med kommunens borgere, virksomheder m.fl. Derfor inviteres alle interesserede til dialogmøde, hvor vi alle kan tænke med og dele synspunkter og viden. Vedlagt finder du det foreløbige program.

Vær med til at sætte dagsordnen for mødet
    Mødet er den 1. oktober kl. 18.30 – 21.00 på Ryslinge Efterskole. Når du tilmelder dig får du mulighed for at skrive, hvad du er særligt optaget af i forslaget til udviklingsstrategien. Du er dermed med til at bestemme hvilke temaer, der sættes fokus på den aften. Der er begrænsede pladser.

Læs udviklingstrategien og tilmeld dig på www.fmk.dk/fmkiudvikling senest onsdag den 24. september.

Spørgsmål, kommentarer mv.
    Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte Mette Sohl på mso@fmk.dk

Kommunalbestyrelsen

Bodil Bertelsen den 15-08-2014
    Vedhæftet hermed link til miniguide og introduktionsfilm, der på hhv. tekst og film giver et overblik over folkeskolereformens forskellige elementer, og casefilm om udvalgte elementer i reformen, oversat til arabisk, bosnisk, engelsk, somali og tyrkisk.

• 01-10-2014
    15:30-16:50
    Forældremøde 1.a · 1A
  • 03-10-2014