• Tre Ege Skolen, Ryslinge Afdeling.
    Hanne Rygaard den 23-04-2015
    Kære alle.
    Det har været en spændende dag på afdelingen. Alle elever har modtaget deres Chromebooks - og det er gået helt forrygende.Rasmus fra IT -afdelingen og Alex fik stor hjælp af Andreas,Casper L, Frederik L, Ida, Jason,Malthe, Muhammed,Nicolai, Oliver L og Simon fra 5.a. Det var en sand fornøjelse at se hvordan de kunne hjælpe de andre elever på skolen med at få deres Chromebook i brug.

Med venlig hilsen Hanne
    Jette Holm den 22-04-2015
    Kære SFO-forældre

Der er i dag hængt tilmeldingsliste op til skolefridagen fredag d. 15. maj - dagen efter Kr. Himmelfartsdag.
    Pasning foregår her i SFO Kålormen og tilmeldingsfristen er torsdag d. 30. april.
    Husk at skrive om dit barn holder fri eller hvornår det kommer.

Fredag d. 5. juni - Grundlovsdag er i år en skolefridag. De kommunale børnehaver og dagplejer er lukkede. Hvis I skal arbejde og derfor har brug for pasning skal I kontakte personalet i Kålormen eller mig for at lave en aftale om pasning. Det skal ske senest tirsdag d. 5. maj.

Hvis ikke vi har hørt fra jer inden de to nævnte frister, så regner vi med at jeres barn holder fri på de to skolefridage.

Jette