• Tre Ege Skolen, Ryslinge Afdeling.
    Hanne Rygaard den 17-12-2014
    Kære alle.

Nu er vores aula blevet færdig. Som en vigtig ting i projektet er der blevet monteret taltavle, tastatur, ordsø med de 120 mest almindelige ord og sidst men ikke mindst en historiefrise på gulvet. Meningen med dette er, at vores elever skal opleve et læringsmiljø, hvor de har mulighed for at bruge deres kroppe og sanser, så de har lyst og energi til at lære og trives i hverdagen. Med den modtagelse og glæde vi har oplevet hos vores elever over det færdige resultat, er jeg sikker på at aulaen i endnu højere grad vil blive inddraget i undervisningen.
    Jeg håber, at rigtige mange af jer forældre og andre interesserede vil kigge forbi skolen, så I får mulighed for at se det flotte resultat.
    Hanne Rygaard
    Hanne Rygaard den 19-11-2014
    Kære forældre til skolestartere august 2015

Nu er det tid til at indskrive dit/jeres barn til det kommende skoleår. Indskrivningen foregår med brug af NEM-ID via Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside: www.faaborgmidtfyn.dk Indskrivningen er åben nu og frem til 23. januar 2015.
    Har du/I spørgsmål omkring indskrivningen, er du/I velkommen til at kontakte skolens kontor på tlf. 7253 4032
    Indskrivning til SFO foregår også med brug af NEM-ID via den digitale pladsanvisning.

Hanne Rygaard

Bodil Bertelsen den 15-08-2014
    Vedhæftet hermed link til miniguide og introduktionsfilm, der på hhv. tekst og film giver et overblik over folkeskolereformens forskellige elementer, og casefilm om udvalgte elementer i reformen, oversat til arabisk, bosnisk, engelsk, somali og tyrkisk.